Welcome to VestKystAvisene's Hovedside.

VESTAVISEN'E

NetAvisen er som et Sosialt Netsted, der du kan lese utvalgte nyheter fra Nordisk til Internationalt - nyheter Redaktøren synes bør publiseres - liksom dele andres nyheter - noe er selvlaget naturligvis. 

Vi har lite Reklame - men er du interesert kan du få en plass for en rimelig sum.

Send oss gjerne TIPS til epost: wgab@live.dk 

Siden er Sist oppdateres alle dager 24/7

NORSK BARNEVERN SLÅR TIL I DANMARK ! Kommer mer detaljer! Se Siste nytt !

Legalisering af hash: Hvad kan vi lære af udlandet?

Legalisering af hash: Hvad kan vi lære af udlandet?

I Danmark taler vi om at legalisere hash, men debatten er totalt blottet for erfaringer og fakta. Vidste du f.eks., at hash er ulovlig i Holland? Her leverer forskere fra fire lande fakta og fortæller om internationale erfaringer med at håndtere fri hash.

Legalisering af hash: Hvad kan vi lære af udlandet?

Til eget forbruk.

Du kan også lese mer på FACEBOOK siden om: Nordic Hippie Culture

BESØKENDE PÅ SIDEN: De røde prikker, viser de steder, som har besøkt VestAvisen via Globusen !

Klikk på "REVOLVERMAPS" for å se statestikk o.l.>

.

.Gabriel Johansen Werner sitt bilde.

Relateret billede

Den kom UT FREDAG 08.09.17 Fikk DU DEN PÅ GATA i DK?


Du kan være med i Verdens Bedste Nyheder på flere måder: Ved at deltage i Verdens Bedste Morgen, ved at pitche konstruktive historier til vores nyheder og avis - og ved at bruge vores materialer.

Verdens Bedste Nyheder bygger på gode partnerskaber – så giv endelig lyd, hvis du selv har ideer til andre former for samarbejde. Se herunder, hvordan du kan være med.

 

Hvert år en morgen i september siger Verdens Bedste Nyheder godmorgen til hele Danmark med en avis, der beretter om fremskridt og løsninger på klodens udfordringer. Med avisuddelingen fejrer vi Verdensmålene – og at det mange steder i verden går bedre, end vi tror. Næste uddeling er fredag den 8. september klokken 7-9.

VÆR MED TIL VERDENS BEDSTE MORGEN – LÆS MERE HER

Se video

.

TIL EURO FACEBOOK - Vi har åpnet et Privat sosialt nettverk på Ning, så ta deg gjerne en titt om det kan være noe for deg ?

.

TIL EURO FACEBOOK

Her er verdens 15 mest populære sosiale nettverk - Facebook og Twitter er størst selvfølgelig, men her er det mange du kanskje aldri har hørt om.

Her er verdens 15 mest populære sosiale nettverk

SISTE NYTT

NORSK BARNEVERN SLÅR TIL I DANMARK !

Publisert Tirsdag 29 aug. 2017

NORSK BARNEVERN SLÅR TIL I DANMARK !

Det er Rogaland BV som er på Kapringstur til DK.

Til tross for at barna har det meget godt - uttalte Dansk BV følgende:

Ja barnevernet i Danmark og va mildt sagt sjokkert øve norsk bv øve kor lide samarbeidsvillige de va å at de ble brukt som løpegutter for noe dem i grunnen ikke ville være med på for alt gikk jo bra med barna.  Skriver en av familiemedlemene til meg.

Vi tar denne saken på alvord selvfølgelig og vil sjekke lovligheten - dette er jo verre for barna, enn en kan forestille seg å bli fraskilt sine biologiske foreldre - så lenge barna har det greit. Vi kommer med løpen info om saken, så fælg med.

«Falske nyheter» og «virkelighetslitteratur» er begreper fra den senere tiden. Men fotografiet kan vi fortsatt stole på. Eller?

«Falske nyheter» og «virkelighetslitteratur» er begreper fra den senere tiden. Men fotografiet kan vi fortsatt stole på. Eller?

Galleri K

Marie Sjøvold: «Om natten er alle alene»

Bærum kunstforening

OSLO/BÆRUM (Dagsavisen): Fotografiet er «sant» i den betydning at det er en speiling av verden. Gjennom kameraets objektiv fanger fotografen et utsnitt av virkeligheten. Selv den fagtekniske terminologien («objektiv») understreker sannhetsfaktoren. (Vi snakker gjerne om kameralinsen, men et objektiv er satt sammen av flere linser.) Samtidig er fotografiets objektivitet alltid blitt korrigert ved at vi blir minnet om at bildets utsnitt av verden er et resultat av fotografens subjektive valg. I tidligere tider kunne man retusjere og dermed forandre bildene med pensel og blekk. Med digital teknologi er manipuleringsmulighetene uendelige.

Les alt her.

Christian (40) dusjer ute. Snart skrus vannet hans av.

Det har blitt vanskeligere å klare seg for mange av de 900.000 nordmennene som i dag bor alene. Stadig økende boligpriser får mye av skylda.

– Skal jeg ha råd til å kjøpe et sted å bo selv, må jeg nok vente til jeg er 60. Hvis ikke jeg gjør noe jævlig smart eller kriminelt, sier Christian Rølla.

Rølla har vokst opp på tjukkeste Grünerløkka, den gang bydelen var dominert av arbeidere og kunstnere. Nå har han ikke lenger råd til å bo i Oslo.

– Som aleneboende, eller enslig, er leiemarkedet ganske drøyt. Og jeg har ikke råd til å kjøpe meg noe, sier Rølla.

Les også om minstepensjonisten Rigmor: – Det er ikke mye å glede seg over. Når jeg har betalt faste utgifter, er det lite igjen å leve for. Les hele her.

Les hele her.

Ekstrabladet Mandag 28.08.17

.

Les hele her.

FACEBOOK Lå nede - den er oppe og går igjen, men det var lang nedetid- Blokkert for oppdateringer, skyldes Ekstrem været i USA !

Det ble full panikk, så det viser hvor avhengig, vi er blitt for våre daglige gjøremål, og facebook er blitt et elektonisk værested - vi kan kontaktes direkte døgnet rundt - vanlig telefon er avleggs - så vi må jo følge utviklingene !

0 kommentar(er)

Kommentere gjerne denne Facebook situasjonen ?

Jenta var syk i flere år. Helt til søsteren spurte hva hun drakk! UTROLIG!

Publisert Søndag 27 aug. 2017

Jenta var syk i flere år. Helt til søsteren spurte hva hun drakk! UTROLIG!

Bloggeren Rhonda Gessner delte nylig en historie om en kronisk syk kvinne, for å gjøre folk oppmerksomme på «morderen i kjøleskapet», som du sannsynligvis ikke engang vet er der.
Søsteren hennes spurte henne om hun drakk mye lettbrus. Merkelig nok var hun i det øyeblikket i ferd med å åpne en boks lettbrus. Nettstedet cancer.org avslører noen interessante fakta om Aspartam!

 
Les mer her og se videoen. 
 
Det viser seg at Aspartam er en de kraftigste kunstige søtningsmidlene som brukes som erstatning for sukker. Studier viser at folk kan bli diagnostisert med MS når de lider av aspartamforgiftning.
 

Se videoen.

Offentliggjort den 29. jul. 2017

Disse små insektene ble filmet i Houston Texas, og det har forbløffet NASA !

Disse små insektene ble filmet i Houston Texas, og det har forbløffet NASA forskere og entomologists rundt i verden... som til hva de er og hva de gjør. Ser det ut som om de prøver å fortelle oss noe?

(Ja de ligner på disse, men er sorte.)

Se denne fra USA.

>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>

Christine - Cristine.

Ligestilling  >>>>>>>

TENERIFE

HVOR SØREN HAR I VÆRET HENNE......

PUBLISERT 12 AUG. 2017

Økologisk Landbrug - M/Barnehave!

Landbruks barnehage - Landbrug og Børn - noe for alle med grønne fingrer !

Jeg er selv kok og gikk Landbrugskole i Norge, Ja jeg er nordmand, der ønsker at starte et Kollektiv landbrug " i Danmark OneGet modellen. " Se Facebook: https://www.facebook.com/danskecologia/?fref=ts 

Jeg er 67 år nylig, og jeg er kreativ, god helse og elsker å dyrke mine egne grønnager, har alt for mange Gode Ideer - men uten særlig økonomi utenom min Norske Pention - blir bare mine ideer ligende i baghode, mens jeg surfer rundt og ser at der er ejendommer fra 100 000,-  og derover !

Jeg ønsker selvfølgelig også at det vil bli flere som vil bo: i korte eller lengre perioder. Det vil naturligvis blive en Geste Campingplads, med alle fasaliteter - FjøsPub'en og mad. Madlavnings kurs, landbrugs kurs mm. Om svineavl, høns, fårr, ko & Kalv, Hester, Pony mm. 

Men mange andre aktiviteter for både voksne og børn. 

Om du er en af os der ønsker å blive medejer, vil jeg gerne have flere med landbrugs uddannelse, men ingen betingelse. Derfins mange selvlærte mennesker - så du er velkommen med dinne grønne fingrer.

Dette skal vi bare få til, er ikke så mange offentlige økologiske landbrug vi hører om, med unge & eldre.

Det vil også bli inviteret børnehaver, som kan få møde og lære noget om dyr ! 

Det fins så mange ensomme mennesker der ud, som følge meg på de sosiale mediene, så om vi får til dette, skal det bli meget hyggelig at møtes en plas i Nord Jylland. 

Har du andre spørsmål, send meg gerne en PM/PB !

ANDRE MÅDER AT HJÆLPE PÅ

- Jeg håber også alle vil dele dette på de sosiale medier, mange tak. 

Økologisk Landbrug - M/Barnehave!

Blødt guld: Et ton smør koster nu over 46.000 kr. på råvarebørserne. Prisen er på to måneder steget næsten 10.000 kr. til det højeste niveau nogensinde. Foto: Casper Dalhoff

Smørpriser sætter historisk rekord: Forbrugerne får regningen

På råvarebørserne tordner smørpriserne i vejret og rammer det højeste niveau nogensinde. Det skæpper i kassen hos landmændene, mens forbrugerne får regningen.

I et Flue PERSPEKTIV - Hva lurer du på ?

I mitt indre flue perspektiv finner man fremtidens perspektiv - se det i øynene på nært hold, så ser du det i periskopisk størrelse, der du selv står og skuer ut i verdensrommet. GGG

Her får du dagens siste nytt fra div. medier. - Oppdateres automatisk hvert 15 minutt.

Mælk og kød bliver dyrere:

Mælk og kød bliver dyrere: Prisstigningen på varer er den højeste i fem år

Inflationen steg med 1,5 pct. på årsbasis i juli, viser tal fra Danmarks Statistik

Højere priser på dagligvarer som kød, mælk, smør og kaffe betyder, at inflationen er større end den har været i fem år.

Ifølge tal fra Danmarks Statistik steg det samlede forbrugerprisindeks 1,5 pct. i juli i forhold til samme måned sidste år. Det er den højeste årlige stigning siden december 2012, hvor forbrugerpriserne steg med 2,1 pct. på årsbasis.
Googles moderselskab, Alphabet, vil trække mere vedvarende energi ind i el-systemet ved hjælp af salt og frostvæske.

Googles moderselskab, Alphabet, vil trække mere vedvarende energi ind i el-systemet ved hjælp af salt og frostvæske.

Google vil tjene billioner på at lagre strøm i salt og frostvæske

Alphabets eksperimentelle afdeling er i gang med at udvikle et nyt lager, der kan opbevare strøm fra vedvarende energikilder i form af kulde og varme.

Nu tager Lars Larsen første skridt mod sit mini-Ikea

Nu tager Lars Larsen første skridt mod sit mini-Ikea - Dynekongen udfordrer møbelgigant: Vil lave et mini-Ikea

Mandag d. 7. aug. 2017 - kl. 13:19

Top Gear-Clarkson i kørestol: Mere alvorligt end først antaget.

Den bilglade bulderbasse kan ikke joke sig fra sin alvorlige tilstand

Få full oversikt her.

PUBLISERT 7 AUG. 2017

En feil hos Facebook førte til at en lang rekke brukere feilaktig ble erklært døde og profilen deres ble gjort om til en minneside.

«Forferdelig», sier selskapet, som nå har rettet problemet.

– I en kort periode i dag ble meldinger som egentlig er ment for minnesider, postet på andre kontoer. Dette er forferdelig og vi har rettet feilen, sier en talsmann for det sosiale nettverket.

Så mange som to millioner høyst levende brukere skal ha fått en minnemelding på sin profilside. En av dem var selskapets grunnlegger Mark Zuckerberg, som også lever i beste velgående.

Meldingen som ble lagt ut uttrykker håp om at alle som var glad i den aktuelle personen vil finne trøst i meldinger folk deler til minne om avdøde.

I beskjeden var det også en lenke til skjemaer som kan fylles ut for å få konvertert en profilside til en minneside. En del av den prosessen er å legge fram dokumentasjon på dødsfallet.

PUBLISERT 7 AUG. 2017

Virus tar av på Facebook: – Informasjonen kan selges dyrt

Et virus som oppretter meldinger og sender dem til vennene dine, tar av på Facebook.

Denne saken handler om:

Lenken går til en ekstern nettside, og det er ennå uklart hva denne siden gjør med brukeren din.

Meldingene inneholder navnet ditt, ordet «video» og et tilsynelatende tilfeldig smiletegn, i tillegg til lenken.

Så du? Facebook ansatte tusenvis for å fjerne disse videoene

Ifølge Nettavisen forsøker viruset blant annet å forhindre deg i å bytte passord, slik at du ikke skal bli kvitt viruset.

Få mer at vite her.

NRK TOPP SAKER

2017-10-19 10:13:29
Sp varslar kamp om «urettferdige bompengar»Senterpartiet vil fjerna bomringane og innføra ei ordning der du som bilist betaler for kor mykje og når du køyrer. Dette kan styrka personvernet, dersom det blir gjort på rett måte, meiner Datatilsynet. NRK TOPP SAKER
2017-10-19 10:53:15
Vegvesenet ber bønder frakte traktoren på lastebilFlere traktorer på veiene fører til lange køer og livsfarlige forbikjøringer. Nå ber Vegvesenet bøndene om å vurdere å frakte traktoren på lastebil i stedet. NRK TOPP SAKER
2017-10-19 5:01:22
Flomskader for over en halv milliardAntall skader etter storflommen på Sørlandet i begynnelsen av oktober har nå kommet opp i 3300, og erstatningen har foreløpig passert en halv milliard kroner. Flommen er en av de verste i Norge gjennom tidene, ifølge Finans Norge. NRK TOPP SAKER
2017-10-18 22:17:53
Arbeiderpartiet vil ikke ha omkamp om Forsand og SandnesFlertallet i Forsand kommune ville be om utsettelse av kommunesammenslåingen, men ordføreren hindret ny avstemning. Nå har fylkesmannen konkludert med at han brøt loven. NRK TOPP SAKER
2017-10-18 20:26:41
Hjelmeland vil tilby Vegas-bryllupMed kostymeutleie, blinkende lys og bryllup på bryggekanten vil Ryfylkebygda Hjelmeland bli Norges svar på «syndens by». NRK TOPP SAKER
2017-10-18 17:33:43
Billigere mat hvis du skanner varen sjølHvis du tar med deg en skanner rundt i butikken og betaler i ubetjent kasse, får du flere Coop-varer billigere. Urettferdig, mener leder i næringskomiteen, Geir Pollestad (Sp). NRK TOPP SAKER
2017-10-18 14:29:14
Etterlyste vitner avhøres av politietDe to kvinnene som hjalp en tredje kvinne inn i en drosje ved havneringen i Stavanger sentrum, blir nå avhørt av politiet. NRK TOPP SAKER
2017-10-18 14:10:47
Statoil åpnet verdens første flytende vindparkStatoils nye vindpark Hywind Scotland har startet produksjon. Nå leverer verdens første flytende vindpark strøm til det skotske strømnettet. NRK TOPP SAKER
2017-10-18 11:59:05
Ingen i college-fotballen har sparket lenger enn Kåre (23) siden 1972Kåre Vedvik er foreløpig ukjent for de fleste nordmenn, men Stavanger-mannen gjør det for tiden stort i amerikansk college-fotball. Snart kan en karriere i NFL vente den talentfulle nordmannen. NRK TOPP SAKER
2017-10-18 9:16:55
Stavanger-gründere kjemper om Stordalen-millionI dag deler hotellkonge Petter Stordalen ut en million kroner til sin favorittgründer i Norden. Blant over 2000 søknader står seks finalister på scenen i Stockholm. Alle de tre norske bidragene kommer fra samme gründermiljø i Stavanger. NRK TOPP SAKER
2017-10-18 5:13:58
Plattformbygging i Asia ga 70 milliarder i ekstrakostnaderSju plattformdekk bygget i Asia har gitt ekstrakostnader på 70 milliarder kroner, ifølge en rapport fra Rystad Energy. NRK TOPP SAKER
2017-10-17 22:10:46
Solkraftutbygging i Iran gir nye arbeidsplassar i NoregEit lite selskap med base i Sola har sikra seg ein kontrakt verd 23 milliardar kroner i Iran. Avtalen blei signert tretten dagar etter at idéen blei presentert. NRK TOPP SAKER
2017-10-17 19:15:09
Ødelagte avlinger for 80 millioner kroner Våte og ødelagte avlinger gir rekordlave inntekter for bønder på Vestlandet. Nå læres unge bønder opp i hvordan de best mulig kan takle de enorme klimautfordringene. NRK TOPP SAKER
2017-10-17 18:39:46
Lokalt solenergiselskap med milliardkontraktFå dager etter at USAs president Donald Trump tok til orde for skjerpede sanksjoner mot Iran, har et norsk solenergiselskap inngått en milliardavtale med landet NRK TOPP SAKER
2017-10-17 17:59:58
Frykter ny skolebrann: – Meld deg, sier elevDet har vært flere store og små branner i Vikeså den siste tida. Nå undersøker politiet om det er en sammenheng mellom alle brannene i bygda. NRK TOPP SAKER
2017-10-17 16:30:10
– Cruise er den reisemåten som skitnar til mestSkyfri himmel og et rent, speilblankt hav. Slik presenterer cruisenæringen gjerne seg selv. Men hva etterlater et cruiseskip seg når det seiler inn i sårbare nordområder og vakre fjorder? NRK TOPP SAKER
2017-10-17 13:08:30
Politiet har fått «interessante» tipsPolitiet har endelig noen konkrete tips å jobbe med etter overfallsvoldtekten i Stavanger sentrum 8. oktober. NRK TOPP SAKER
2017-10-17 5:13:46
To meter høgt ugras spreier seg over heile VestlandetJØLSTER (NRK): Det svartelista ugraset parkslirekne er nesten umogleg å bli kvitt når det først har slått rot. No kan klimaendringar bidra til at planten breier om seg på Vestlandet. NRK TOPP SAKER
2017-10-17 5:14:58
Ho er blant landets mest tilgjengelege fastlegarDet er store forskjellar på korleis fastlegekontoret møter deg, viser ein ny landsomfattande test frå Forbrukarrådet. Her kan du sjekka korleis ditt fastlegekontor kjem ut i testen. NRK TOPP SAKER
2017-10-16 21:35:12
30-åring tiltalt for butikksvindel for fleire hundre tusen kronerEin 30 år gamal mann er tiltalt for å ha svindla fleire kortselskap for 450 000 kroner. Ifølgje tiltalen var han del av ei organisert kriminell gruppe. NRK TOPP SAKER

SISTE NYTT NRK ROGALAND

2017-10-19 12:36:53
Hadde overkroppen ut av bilvinduHadde overkroppen ut av bilvindu NRK Rogaland Siste nytt.
2017-10-19 12:11:19
Sparker spillereIshockeylaget Stavanger Oilers er i sportslig krise og tar drastiske grep. I dag ble Harrison Reed og Tony Romano løst fra sine kontrakter. De to nordamerikanske løperne har ikke fungert like bra som forventet, skriver Oilers selv på sitt nettsted. NRK Rogaland Siste nytt.
2017-10-19 11:54:29
Økt hotellbeleggStavangerhotellene opplevde vekst i antall overnattinger i september i år sammenlignet med september i fjor. Det viser tall fra Benchmarking Alliance. Det ble solgt vel 6 prosent flere hotellrom som betyr at rombelegget økte fra 54,2 prosent til 58,4 prosent. Årsaken er del større konferanser i byen. NRK Rogaland Siste nytt.
2017-10-19 11:31:56
Flere avhør etter Vikeså-brannPolitiet har gjort flere avhør og skal kalle inn til enda flere etter brannen på Vikeså skole i helgen. De har sikret seg tekniske bevis fra branntomta, overvåkningsvideo fra omkringliggende kamera og de har foretatt rundspørringer, men ingen er foreløpig mistenkt for å stå bak brannen. NRK Rogaland Siste nytt.
2017-10-19 11:28:47
Varsler kuling i helgaDet kan komme til å blåse godt i fjellet til helga, ifølge meteorologene. Værvarselet finner du på Yr.no. NRK Rogaland Siste nytt.
2017-10-19 11:23:28
Tatt med narkotikaEn mann i 30 årene anmeldes for sykkeltyveri og besittelse av narkotika. Vitner i Hillevåg ringte og meldte om mistenkelig oppførsel. NRK Rogaland Siste nytt.
2017-10-19 9:22:36
Nok en mann sikta for innbruddI Stavanger er en mann nummer to, en 55-åring, tatt etter flere innbrudd på Hinna og Gausel i løpet av natta. Førstemann blei tatt ved 05.30-tida. Flere beboere i området har meldt om innbrudd i garasjer og boder, ifølge Sør-Vest politidistrikt. NRK Rogaland Siste nytt.
2017-10-19 9:15:51
70 ungdommer mangla lysUnder en kontroll på ungdomsskolen i Klepp blei 150 sykler sjekka i dag morges. 70 av elevene mangla lys, og de fikk muntlig pålegg om å gå det på plass, melder politiet. NRK Rogaland Siste nytt.
2017-10-19 9:15:32
Styre i bedehus gjekk på dagenOnsdag kveld gjekk styret i bedehuset på Talgje av på dagen, på grunn av ei splitting i bedehusmiljøet. Det skriv Stavanger Aftenbladet. Styret meiner at kyrkja ikkje skal få bruka bedehuset deira på grunn av at Den norske kyrkja har vedteke ein liturgi for å vigsla homofile og lesbiske. NRK Rogaland Siste nytt.
2017-10-19 6:43:50
Slagsmål på jernbanestasjonPolitiet rykka i natt ut etter melding om eit slagsmål mellom fire personar på Stavanger Jernbanestasjon. Dei som slåst var alle menn i 20-åra, to av dei har fått status som mistenkte. Alle blei sjekka av helsepersonell etter slåstkampen, men skadeomfanget er ukjent. NRK Rogaland Siste nytt.
2017-10-19 5:52:43
Kontrollerer vifter etter ulykkeEtter at en tunnelvifte i Lyderhorntunnelen falt ned 6. oktober skal Vegdirektoratet nå kontrollere alle vifter eldre enn 10 år i norske tunneler. – Viftene vil bli kontrollert ved første ordinære driftsstans, sier sjefingeniør Oddvar Kaarmo. NRK Rogaland Siste nytt.
2017-10-19 5:50:46
Mann teken etter tre innbrotPolitiet har fått inn meldingar om tre innbrot på Gausel i Stavanger. To bustadhus skal ha hatt ein innbrotstjuv på besøk, i tillegg til solsenteret. Klokka 05.30 tok politiet ein kjenning i området som dei kan kopla til det eine innbrotet. Mannen skal nå sjekkast opp mot dei andre innbrota. NRK Rogaland Siste nytt.
2017-10-18 22:36:19
Dragster på oljemesseDet brummet i 11.000 hestekrefter og lukta eksos under oljemessa OTD i Stavanger i dag. Da fyrte nemlig Maja Udtian fra Islanders Dragracing Team opp en dragster-bil. Hun og bilen har oppnådd gode resultater i EM. Bilen gjør 0–160 km/t på under et sekund og oppnår en slutthastighet på over 500 km/t. NRK Rogaland Siste nytt.
2017-10-18 21:46:13
Ingen ny barnehage på KarmøyHovedutvalget for oppvekst og kultur i Karmøy bestemte i kveld at det blir for risikabelt økonomisk å opprette ny barnehage på Kvalavåg. Den forrige gikk konkurs 4. oktober. De 18 barna får plasser på andre barnehager på Nord-Karmøy. Saken skal også behandles i formannskapet og i kommunestyret. NRK Rogaland Siste nytt.
2017-10-18 19:16:35
Motorsykkel av veien i FiggjoEn motorsykkel har kjørt av veien i Kvednaholen på Figgjo. Nødetatene er på vei til stedet. NRK Rogaland Siste nytt.
2017-10-18 18:21:01
Entreprenørselskap nedbemannerVeidekkes datterselskap Block Berge Bygg på Klepp reduserer bemanningen med 26 årsverk. – Vi har over tid opplevd et krevende marked, og er derfor nødt til å tilpasse bemanningen til et lavere nivå. NRK Rogaland Siste nytt.
2017-10-18 18:02:31
Tom Cruise-film får pengestøtteFilmen «Mission Impossible 6» får seks millioner kroner i tilskudd av Norsk filminstitutt. En av scenene skal spilles inn på Preikestolen i Lysefjorden. «Norway» og «The Innocents» får henholdsvis 17 millioner kroner og 950.000 kroner. NRK Rogaland Siste nytt.
2017-10-18 16:25:54
Vant Stordalen-millionStavanger-selskapene Blue Lice og Bike Finder vant Petter Stordalens gründerkonkurranse i Stockholm. Premien er én million kroner hver. Blue Lice har utviklet et system for å hindre lakselus. Bike Finder har utviklet et produkt som gjør det mulig å spore sykkelen din. NRK Rogaland Siste nytt.
2017-10-18 16:05:48
Fredar Forsand-SandnesArbeidarpartiet kjem ikkje til å stemma for at Forsand og Sandnes skal skiljast igjen, stadfestar nestleiar Hadia Tajik. Ole Tom Guse frå KrF i Forsand, vil ha saka opp i Stortinget, men Ap, som er i ein vippeposisjon i saka, seier altså nei. NRK Rogaland Siste nytt.
2017-10-18 14:22:20
Etterlyste kvinner sitter i avhørEgil Vestvik ved Stavanger politistasjon bekrefter til NRK at politiet har fått kontakt med de to kvinnelige vitnene, som politiet har etterlyst etter overfallsvoldtekten i Stavanger sentrum 8. oktober. NRK Rogaland Siste nytt.

NRK SISTE NYTT

2017-10-19 12:29:57
Ber om ni års fengselAktor ber om ni års fengsel for en terrortiltalt 34-åring fra Verdal. Påtalemyndigheten mener bilder og elektronisk kommunikasjon beviser at han kjempet som IS-soldat i Syria. 34-åringen hevder han ikke var i militær tjeneste for IS. NRK SISTE NYTT
2017-10-19 12:17:38
Forhandlingene er i gangUtdanningsforbundet krever redusert undervisningstid, spesielt for kontaktlærerne. Det ble klart da lista med krav ble lagt frem for kommunenes interesseorganisasjon klokken 12 i dag. NRK SISTE NYTT
2017-10-19 12:13:38
Frykter mindre Frp-politikkStortingsrepresentant Roy Steffensen i Frp frykter det blir mindre Frp-politikk dersom Venstre går inn i regjeringen. Til NTB sier Steffensen at han ønsker dem velkommen, men er usikker på om det er bra for Frp. NRK SISTE NYTT
2017-10-19 11:34:47
Brannfarlige DAB-radioerDet er fortsatt 10.000 brannfarlige Pinelli-radioer i norske hjem. Mandag begynte det å brenne i en slik radio i et hus på Bøler i Oslo. NRK SISTE NYTT
2017-10-19 11:23:42
Westerdals anker ikkePrivatskolen Westerdals anker ikke dommen som slo fast at skolen har krevd for mye skolepenger over en periode på nesten ti år. Med renter og omkostninger betaler skolen nå 40 mill. kroner for å bli ferdig med saken, skriver Dagens Næringsliv. NRK SISTE NYTT
2017-10-19 11:01:02
Erkjenner delvis skyld for voldtektTo tenåringer erkjenner delvis straffskyld for voldtekt av to 13 år gamle jenter i Grimstad. Aktor mener den eldste gutten bør fengsles i fire og et halvt år, mens den yngste bør dømmes til samfunnsstraff. NRK SISTE NYTT
2017-10-19 10:42:58
Vil oppheve katalansk selvstyreSpanias statsminister Mariano Rajoy samler regjeringen på lørdag for å starte prosessen med å oppheve Catalonias selvstyre, melder AFP. Det er klart etter Catalonias leder Carles Puigdemont i dag truet med å erklære selvstyre. NRK SISTE NYTT
2017-10-19 10:26:21
Nye samtaler om fred i SyriaRussland, Iran og Tyrkia møtes til nye samtaler om fred i Syria, melder AFP. Det blir sjuende gang landene møtes til slike samtaler i Astana i Kasakhstan. Russland og Iran støtter Assad-regimet, mens Tyrkia støtter opprørsgruppene. NRK SISTE NYTT
2017-10-19 10:08:21
Catalonia vil ha forhandlingerCatalonias leder Carles Puigdemont truer med å erklære selvstendighet hvis regjeringen sier nei til forhandlinger, melder AP. Det kommer fram i et brev fra de katalanske myndighetene. Regjeringen i Madrid har truet med å oppheve regionens selvstyre. NRK SISTE NYTT
2017-10-19 9:57:47
Økt spenning i VenezuelaFem nyvalgte guvernører i Venezuela nekter å tas i ed, ettersom de ikke anerkjenner autoriteten til landets grunnlovsgivende forsamling som ble opprettet i sommer. President Nicolás Maduro truer med at guvernørene ikke vil kunne tiltre i stillingene. NRK SISTE NYTT
2017-10-19 9:45:21
Vedum vil fjerne EU-ministerSenterpartiet og Arbeiderpartiet mener posten som EU-minister bør fjernes. Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum sier til NTB at denne statsråden har fungert som EUs minister i Norge, ikke omvendt. Det er varslet flere endringer i regjeringen i morgen. NRK SISTE NYTT
2017-10-19 9:23:55
Følg møtet i KringkastingsrådetDAB er blant sakene Kringkastingsrådet diskuterer på dagens møte. NRK SISTE NYTT
2017-10-19 8:43:22
Israelske selskap svartelistetEtt av de største danske pensjonsfondene svartelister fire israelske selskap. Årsaken er Israels bosettingspolitikk på Vestbredden og Øst-Jerusalem. Det norske oljefondet er medeier i de samme fire selskapene. NRK SISTE NYTT
2017-10-19 8:30:29
Svakere resultat fra YaraGjødselprodusenten Yara økte produksjonen i tredje kvartal, men tjente mindre penger enn samme periode i fjor. Resultatet før skatt kom på 870 mill. kroner, mot 1.145 mill. kroner i fjor. Lavere pris på gjødsel er årsaken. NRK SISTE NYTT
2017-10-19 8:11:43
Minst 40 drept i selvmordsangrepMinst 40 soldater er drept i et angrep på en militærbase i Kandahar-provinsen i Afghanistan. Lokale medier melder at to selvmordsbombere angrep basen, melder den russiske TV-kanalen RT News. NRK SISTE NYTT
2017-10-19 7:44:21
Se Politisk kvarter kl. 07.45Samferdselsminister Ketil Solvik Olsen (Frp), forbundsleder Odd Christian Øverland i Postkom og stortingsrepresentant Liv Signe Navarsete (Sp) diskuterer hvor lenge det skal være postombæring hver ukedag. Programleder er Lilla Sølhusvik. NRK SISTE NYTT
2017-10-19 7:36:48
Lærerorganisasjonene leverer kravI dag starter forhandlingene om arbeidstid ved at lærerorganisasjonene leverer sine krav til kommunenes interesseorganisasjon KS. Forhandlingene gjelder kommunale og fylkeskommunale skoler, med unntak av Oslo. I 2014 endte forhandlingene med streik. NRK SISTE NYTT
2017-10-19 6:57:00
Politiet etterlyser vitnerEn syklist er kjørt til sykehus etter at vedkommende ble funnet skadd på Hasle i Oslo. Det er uklart hvor alvorlige skader syklisten har pådratt seg. Politiet vet ikke hva som har skjedd og etterlyser vitner. NRK SISTE NYTT
2017-10-19 6:49:16
Forsker: Spesiell håndtering av UDForsker Iver Neumann ved NUPI mener det er spesielt at Utenriksdepartementet har klaget på Thorbjørn Jaglands innlegg i sosiale medier. UD har sendt en formell klage til Europarådet etter Jaglands mange innlegg om norsk politikk. NRK SISTE NYTT
2017-10-19 6:31:53
Ber EU-borgere bli i StorbritanniaStatsminister Theresa May ber EU-borgere bli boende i Storbritannia. Kritikere har hevdet at politikerne bruker EU-borgerne i Storbritannia som brikker i Brexit-forhandlingene. May avviser dette i et åpent brev til innbyggerne i landet. NRK SISTE NYTT

Lytt til Radio Skaga her.

Radio vi alle nordmenn lyutter på her i Hirtshals.RADIO VI ALLE NORDMENN I HIRTSHALS LYTTER PÅ !

Lytt til Radio Skaga her.

Skaga FM - Lyden af Vendsyssel. sitt bilde.

Behandling af depression med Psilocybin!

Publisert 25.09.16

Vi var i HANSTHOLM........

 ......flere utfordringer - så der komme mer nytt gansk snart.

Kommer nytt bilde, det er endringer i havnen.

Se mer her.

Bilder fra Hanstholm

Noen Radom bilder, kommer flere !

Vi oppdaterer og reviderer oss inn i 2017/18. - " Sist Redigert 30.06.2017 "


vestavisen.com Finn ut mer her.

VestKystAvisene - Gaider deg videre til innhold på flere sider.

Noen linker linker feil - Sidene er under oppgradering !

Bruk musen på video'en og dra deg rundt under havet.... !

Offentliggjort den 18. maj 2015 PLEASE NOTE: To view the 360 degree experience please make sure you are watching on the latest version of Google Chrome on your desktop or the latest version of Android on your smart phone. A 360° Video Project about scuba diving in Green Island, Taiwan

Eldre sporadiske artikler.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag en e-mail med nyheder

Klik her, for at tilmelde dig nyhedsbrevet

Vil du sende den Til FACEBOOK BLIR VI GLAD, på forhånd takk. Klikk på "SEND"