Det er her det foregår.

PST fortsetter å frykter et terrorangrep i Norge.

POLITET BEVÆPNES ! Sist oppdatert 07.12.14

Flere hundre protesterte mot bompengeordning

To dager før bompengepakken skal avgjøres i fylkestinget samlet flere hundre seg til demonstrasjon på Torget i Stavanger.

Ny rekorduke? Dow Jones sluttet rett sør for 18.000 poeng før helgen. Ni selskaper skal hente penger til å gå på børs denne uken, seks av dem i tekno/nett-sektoren. Klarer de å lukke bøkene som planlagt, vil dette bli den heftigste uken for kapitalutvidelser i teknosektoren i år, ifølge Dealogic.

Mørketid: Den amerikanske storbanken Citi er ute med en stor rapport om utsiktene for verdensøkonomien i 2015. For Norges del ventes vekst under trend, svekkelse av konkurransekraften og ytterligere svekkelse av økonomien hvis oljeprisen fortsetter å falle. Første renteheving? På tampen av 2016.

Pumpeprisparadoks: Lavere bensinpris som følge av oljeprisfallet gir amerikanske forbrukere mer å rutte med, ja? Ikke så raskt. Analysesjef for amerikanske aksjer i meglerhuset Barclays i New York, Jonathann Glionna, skriver i en oppdatering at matvarerelaterte råvarer har steget kraftig i pris mens oljeprisen har falt. 90 prosent av fordelen med lavere bensinpris er allerede spist opp av høyere matvarepriser. Prisvinnere? Kjøtt og kaffe.

Og helt til slutt: Først var det motbakkeløp. Så kom nedoverbakkeløping. Neste år er restitusjon visstnok det nye store på idrettsfronten. Fortsetter det sånn kan  sofasitting bli en hit i 2016.​

Vi tester noen Sentrale Webkam fra div. steder i Norden Fv509 Kannik (øst) Stavanger, nederst på siden og på 

Her finner du alt om ny ferjeforbindelse o.l.